PELERINAJ UCRAINA.


 MiroslavPetras    13 Mar 2020
 Categorie Stiri    Pelerinaje

82035179_808003753007939_7701719330664218624_o.jpg

17-23 August 2020

Pelerinaj Ucraina 7 zile .Cost pelerinaj 230 euro

Persoane contact:
Dragomir Genica:0723.999273

Pe Traseul-Constanta-Slobozia-Suceava -Siret-Banceni-Cernauti-Poceaev-Kiev,Cernigov-Kiev-Banceni-Cernauti-Suceava


Perioada 17-23 August 2020


Ziua I Intalnire ora 6.00 la gara dinConstanta,plecare pe traseul mentionat Vama Siret-Cernauti-Manastirea Banceni.Masa ,cazare,participare la slujbele de seara.Optional participare la Sfanta Liturghie de la ora 02.00 noaptea.
Ziua II Ora 6.00 Participare la Sfanta Liturghie .Ne inchinam in Biserica cu hramul "Sfantul Serafim de Sarov"(aici sunt particele din moastele sfantului si o parte din piatra pe care s-a rugat 1000 de zile si 1000 de nopti-Aici se citeste neintrerupt psaltirea prin rotatie de cateva maicute),Biserica cu hramul "Acoperamantul Maicii Domnului ",Biserica mare cu hramul "Inaltarea Domnului",Biserica din cimitir inchinata Sfantului Lazar,Catedrala inchinata Sfintei Treimi,Biserica Schitului cu hramul "Schimbarea la fata". Masa.Plecare catre Cernauti.Vizitam Catedrala-Biserica inchinata Maicii Domnului,Universitatea.
Plecam catre Manastirea Poceaev,vizitam Manastirea Kremenet-Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.
Lavra Poceaev-Cazare pesnsiunea Kremenetz.
Ziua III 0ra 6.00,Participare la slujba de dimineata.Se coboara icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului-ne inchinam la aceasta !
Ora 7.00 Se deschide pestera Sfantului Iov si Amfilohie: ne inchinam la sfintele moaste.
Ora 8.00 Inchinare la Talpita Maicii Domnului si la Icoana ologilor(vindecatoare de boli)
Participate la Sfanta Liturghie.
Ora 12.00 plecam catre Schitul Poceaev unde ne inchinam la mai multe sfinte moaste,(Una dintre biserici este inchinata Sfantului Serafim de Sarov-sarutam crucea Sfantului Nichita si o putem aseza si la gatul fiecaruia daca primim binecuvantare)apoi mergem la cimitirul unde au fost ingropati cei doi sfinti Iov si Amfilohie.
Manastirea Sfanta Ana-facem baie in lacul tamaduitor de aici : este necesara o costumatie de baie (camasa) pentru cei care doresc sa faca baie in Lac .Temparatura apei este de 5 grade in orice perioada a anului.
Pornim catre Kiev-450 km,ajungem noaptea la Hotel Verhovhina,Cazare.

Dumnezeu-Tatal.jpg
index.jpg
Ziua IV ora 6.00 Manastirea Goloseev ,ne inchinam la moastele Sfantului Alexei si la mormantul Sfintei Alipia.
Mergem in orasul Kievv.Vizitam pustia Kitaev unde se afla moastele Sfantului Teofil cel nebun dupa Hristos(Inspirat din viata sa a fost realizat filmul Ostrov).In aceasta biserica se afla particele din moastele Sfantului Serafim de Sarov,epitrahilul si manecutele sfantului precum si o parte din piatra pe care s-a rugat o mie de zile si o mie de nopti.Ne inchinam la mormantul Sfintei Dositeea la care Sfantul Serafim de Sarov a venit sa ceara sfat duhovnicesc pe cand aceasta se nevoia intr-o pestera.Vizitam pestera acesteia.
Manastirea Sfantului Iona( Sfant contemporan cu noi, ucenic al Sf. Serafim de Sarov) ,Gradina Botanica,Manastirea Vedenskii (icoana Maicii Domnului ïndemnare la smerenieï, moastele Sf. Olimpiada si Sf. Dimitra); Manastirea Sf. Panteleimon ,Teofaniaï, Izvorul Maicii Domnului si Sf. Panteleimon
Seara cazare la Kiev-Hotel Verhovhina
Ziua V Ora 6.30. Plecare catre Lavra Pecerska- vizitarea celor doua pesteri - pestera mare are: o lungime de 383 m , 3 Paraclise si moastele intregi a 73 de sfinti (aici se afla moastele Sf. Teodora de la Sihla ) , pestera mica are: 293m, 3 Paraclise si moastele intregi a 49 de sfinti. ) - Catedrala Adormirea Maicii Domnului , - izvoarele Sf. Antonie si Sf. Teodosie- intemeietorii Lavrei, - mormantul Sf. Ierarh Petru Movila . Cumparaturi din magazinele de obiecte bisericesti.
Ziua VI Plecam catre Banceni , Manastirea Boian ,o manastire romaneasca de maici, unde se afla o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. masa ,cazare.Manastirea Banceni
Ziua VII Dimineata ora 5.00,plecare catre vama Siret ajungem la Suceava in functie de formalitatile vamele,ne indreptam catre casa multumind lui Dumnezeu penrtu toate binecuvantarile primite

Cost pelerinaj 230 euro/pentru cel putin 40 persoane.
Sevicii incluse:

Autocar modern- ,aer conditionat,sistem audio,scaune, rabatabile .Pe Traseul- -Constanta-Slobozia-Suceava -Siret-Banceni-Cernauti-Poceaev-Kiev,Cernigov-Kiev-Banceni-Cernauti-Suceava...
Cazare 6 nopti.Mic dejun si cina la Manastirea Banceni.
Preot insotitor pe tot parcursul pelerinajului, vorbitor de limba romana si ucraineana pe tot parcursul pelerinajului.
DVD cu imagini si icoane din manastirile vizitate in pelerinaj,pe fundal muzical(Acatist de multumire,slava lui Dumnezeu pentru toate)

Sevicii neincluse
Masa,{in afara de cele mentionate-Manastirea Banceni}intrari la diferite obiective turistice,asigurarea medicala.
Acte necesare: pasaport valabil 6 luni de la data ïntoarcerii ïn tara.1 Comentarii


 • MiroslavPetras
  LANDT_XAGO

  Rugaciune catre Sf.Ioan Rusul,pentru izbavirea de neputinte si boli !

  Bucurându-mă de dumnezeiasca mărire la care te-ai înălțat, o, Sfinte Ioane, îndrăznesc să alerg la ajutorul tău pentru tămăduire. Știu, Părinte, că încercările vin din rânduiala lui Dumnezeu. Știu că prin boala trupului sufletul se curățește și că răbdarea este răsplătită de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznădejdii îmi tulbură mintea și mă depărtează de rugăciune.

  De aceea, dar, o, Sfinte, găsesc alinare în cugetarea la vindecările tale minunate. Tu ai tămăduit mulțimea de copii, spre bucuria părinților lor. Tu ai îndreptat spatele bătrânei gârbove, tu ai dat sănătate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe bătrânul Atanasie care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai îndepărtat cheagurile de sânge din capul Vasulei și l-ai tămăduit pe doctorul necredincios.
  Știind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viața mea în mâinile tale și mijlocește precum știi mântuirea mea. Dacă voia Domnului este să duc cu răbdare crucea bolii, dă-mi putere și ajută-mă să nu cârtesc din cauza neputințelor. Dar dacă Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugăciunile tale, atunci să mă tămăduiești fără șovăială, noule doctor fără-de-arginți, ca văzând aceasta să-ți mulțumesc ție și să-L laud în vecii vecilor pe Doctorul sufletelor și al trupurilor, prin cântarea: Aliluia!