PELERINAJ IN GRECIA-HRAMUL SF.IER.NECTARIE .


 Administrator    11 Mar 2020
 Categorie Stiri    Pelerinaje

10.jpg

06-11 NOV 2020

Ziua.1-06 nov Plecare din Constanta orele 07:00 pe ruta Vama Veche-Varna-Sofia-Burgas-Ormenio-Xanthi(750 KM). Cazare- Xanthi.

Ziua2-07 nov Mic dejun,plecare spre Tesalonic.Sosire in cel de-al doilea oras ca marime din Grecia,Thesalonic, pentru a vizita catedrala Sf.Mare Mc.Dimitrie unde se afla moastele Sf. Dimitrie si locul unde a fost martirizat,Biserica Rotonda,cea mai veche biserica crestina din Grecia,cu hramul Sf. Gheorghe,catedrala Sf. Sofia cu moastele Sf.Vasile Arhiepiscopul Tesalonicului,Biserica Sf.Pantelimon cu icoana facatoare de minuni a Sf.Mare Mucenic Pantelimon,catedrala mitropolitana inchinata Sf.Grigore Palama.Manastirea Sf.Teodora unde se afla moastele Sf.Teodora si ale Sf.Cuv.David.Turnul Alb.Plecare spre Suroti pentru a ne inchina la mormantul Sf.Paisie Aghioritul(in functie de programul manastirii)(300 KM). Cazare- Paralia Katerini.

Ziua 3 -08 nov. Mic dejun.Plecare spre insula Evia cu oprire la manastirea Kato Xenia(loc unde se afla Braul Maicii Domnului)iar,apoi sosire la biserica Sf.Ioan Rusul( unde se afla moastele intregi ale Sf.Ioan Rusul),dupa aceea ne vom indrepta spre Atena-Pireu pentru imbarcarea pe feribotul de Eghina.Sosim pe insula Eghina si vizitam frumoasa catedrala inchinata Sfantului Ier.Nectarie Taumaturgul-marele vindecator si facator de minuni.Noaptea se poate participa la slujba de Priveghere. Cazare-Eghina

Ziua 4- 09 nov.Mic dejun.Participare la slujba de hram.Ne intoarcem in Atena capitala statului elen cu oprire la Acropole-Areopag loc unde a predicat Sf.Ap.Pavel atenienilor, cu vizita la Parlament unde se poate vedea schimbarea garzii de catre evzoni Piata Omonia si Sintagma,Stadionul Olimpic etc.
Cazare- Kalampaka.

Ziua 5-10 nov . Mic dejun. Se va vizita Complexul Monastic Meteora si anume principalele manastiri:Marea Meteora,Varlaam,Sf Stefan. Plecare spre Katerini cu oprire pe Valea Tembi la pestera unde s-a nevoit Sf.Mc.Paraschevi,ocrotitoarea si vindecatoarea celor cu probleme oculare(180 KM). Cazare- Paralia Katerini.

Ziua 6-11 nov . Mic dejun.Plecare spre Romania(1000 KM).

PRET : 290/ persoana.Pretul este calculate pentru minim 40 de persoane.
SUPLIMENT SINGLE: 70 EURO.
Relatii la telefon: 0740.971342
Pr.Mihail Grigore

Dragomir Genica:0723.999273

SUPLIMENT GRUP:
- grup minim 30-34 pers. tariful se majoreaza cu 35 EURO/pers.
- grup minim 35-39 pers.tariful se majoreaza cu 25 EURO/pers.

Servicii asigurate :

- 5nopti de cazare ,dupa cum urmeaza
-5 mic dejun
- Preot ghid insotitor pe toata durata excursiei.
- autocar modern , cu instalatie video si aer conditionat
-taxele pentru ferry-boat pentru Insulele Evia si Eghina+taxe locale

Servicii neincluse :

- intrarea la Marea Meteora si Varlaam( cate 3 euro fiecare)
-optional-serata greceasca(25 euro)
- asigurarea medical-se va calcula in functie de varsta
- asigurarea storno facultativa(asigurare de anulare a calatoriei, in valoare de 1,5% din costul pelerinajului, se achita in lei la cursul zilei si se incheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie.

ACTE NECESARE: Carte de identitate valabila sau pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara.

AVANS MINIM: 50 Euro/pers.

CONDITII DE RETRAGERE:
a. ) Contravaloarea avansului din pretul pachetului de servicii se va pierde, daca renuntarea se face in intervalul de pana la 21 zile calendaristice inainte de data plecarii;
b.) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 20-10 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
c.) 100% din pretul pachetului de servicii, dac renunarea se face intr-un interval mai mic de 10 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

NOTA
- Autoritatiile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
- Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele condintii pentru a fi lasati sa iasa din tara si sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor si sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste este, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
- Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
- Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Grecia.
- Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
- Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.0 Comentarii