PELERINAJ ISRAEL ,


 Administrator    08 Jun 2020
 Categorie Stiri    Pelerinaje

jerusalem-1712855__340.jpg

22-27 MAI 2020

OFERTA SPECIALA PENTRU PELERINI IN TARA SFANTA!
I S R A E L
Tel Aviv -Bethleem- Cana - Tiberias- Ierusalim- Marea Moarta- Valea Iordanului- Muntele Tabor- Jaffa -Tel Aviv

PERIOADA:22-27 mai 2020Ziua 1: Plecare din Bucuresti de pe aeroportul (Henri Coanda (Otopeni) in jurul orei 11:00 cu compania israeliana EL-AL Airlines. Mic dejun in avion. Sosire pe aeroportul Ben Gurion, Tel-Aviv cel mai mare oras cosmopolitean orasul alb aflat in Patrimoniu UNESCO ,cu vizitarea minunatei faleze de la Marea Mediterana. Se viziteaza cetatea Jaffa cel mai vechi port din lume si Biserica Ortodoxa Sf. Mihail ( aici slujeste preotul roman, Gherasim ). Ne deplasam spre Lood ( Lida ) la Biserica in care se afla mormantul, moastele si lantul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. En Karem pestera unde s-a nascut sf.Ioan Botezatorul.
Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 2: Mic dejun. Inchinare la Biserica Ortodoxa a Sfintei Nasteri ridicata pe locul unde s-a nascut Iisus, loc marcat cu o stea de argint cu 14 colturi, daruita de Domnul Tarii Romanesti Nicolae Mavrocordat in 1717. Biserica Campul Pastorilor, Biserica Romano-Catolica Sf. Ecaterina ( de aici se transmite in fiecare an in toata lumea slujba de craciun ) apoi se face deplasarea spre Manastirea Sfantului Teodosie cu pestera magilor unde se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia mama Sf. Sava, Sf. Evloghia mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota mama Sf. Cosma si Damian.Ulterior ne vom indrepta spre Manastirea Sf Sava cel Sfintit-inchinare la moastele intregi ale Sfantului Sava cu finicul tamaduitor si grabnic ajutator in diferite boli si nastere de prunci .
Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 3:Mic dejun. Plecare catre Cetatea Ierusalimului si pietonal facem Drumul Crucii cu cele 14 statii.
Inchinare la Piatra Ungerii,Golgota si Sfantul Mormant iar inchinarea la toate Sfintele Paraclise se va face noaptea la ora 22 (optional 15 $)
Numai noaptea este deschis Tezaurul cu sf. moaste de la Ierusalim.
Biserica Mormantului Maicii Domnului cu capela Sf. Ioachim si Ana si cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Ierusalemiteanca, Valea Iosafat locul Judecatii de Apoi,Poarta de Aur.
Cina si cazare in Bethleem
0 Comentarii